Jäsenasiat

Jäsenmaksut

Jäsenmaksuluokat ja vuoden 2018 maksut ovat:
Luokka I 25 euroa (työssäkäyvät jäsenet)
Luokka II 8 euroa (opiskelijat, työttömät ja vastaavassa taloudellisessa asemassa olevat)
Luokka III 50 euroa (yhdistykset, yhteisöt ja kannattajajäsenet).

Uudet jäsenet

Varsinaiseksi jäseneksi voi liittyä sosiaalipsykologia pääaineenaan korkeakoulututkinnon suorittanut tai tällaista tutkintoa opiskeleva yliopiston tai korkeakoulun kirjoissa oleva tai muutoin sosiaalipsykologian alalla toimiva henkilö.

Liittymällä jäseneksi saat yhdistyksen lehden, pääset osallistumaan yhdistyksen järjestämiin tilaisuuksiin ja mukaan osaksi sosiaalipsykologien ammatillista yhteisöä! Jäseneksi kannattaa liittyä jo opiskeluaikana. Voit hakea yhdistyksen jäsenyyttä suoraan verkossa. Kun jäsenyytesi on hyväksytty, saat ohjeen jäsenmaksun maksamisesta.

Omat tiedot

Yhdistyksen jäsenenä voit ylläpitää omia tietojasi kirjautumalla Flomembers-jäsenrekisteriin. Käyttäjätunnuksena toimii jäsenrekisterissä oleva sähköpostiosoitteesi. Jos salasana ei ole tiedossasi, saat tilattua uuden, heti vaihdettavan salasanan sähköpostiisi kirjautumissivun Salasana hukassa? -linkin kautta. Ongelmatapauksissa voit olla yhteydessä jäsenvastaavaan (ks. yhteystiedot).

Tutustu henkilötietojen käsittelyä kuvaavaan tietosuojaselosteeseen.