Mikä on Vaikutuksessa?

Mikä on Vaikutuksessa?

Verkkomedia Vaikutuksessa voit lukea juttuja laajasti eri aiheista, kuten ihmissuhteista, perheestä, työstä ja organisaatioista, yhteiskunnallisista teemoista, terveydestä ja hyvinvoinnista, teknologiasta ja mediasta. Myös juttutyypit sivuillamme ovat vaihtelevat: osa jutuista on haastattelujuttuja, osa kolumneja ja osa tieteellisen tutkimukseen perustuvia juttuja. 

Vaikutus-nimellä viittaamme useaan eri asiaan. Ihmiset vaikuttavat vuorovaikutuksessa jatkuvasti toinen toisiinsa. Tämän lisäksi ihmisiin eivät vaikuta ainoastaan toiset ihmiset, vaan koko ympäristö, jossa he elävät. Ja aivan yhtä lailla jokainen yksittäinen ihminen vaikuttaa ympäristöönsä.

Vaikutuksella viittamme myös yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen ja tutkimuksen vaikuttavuuteen. Tutkimuksenhan on tarkoitus olla vaikuttavaa ja tieteessä, jos missä, tutkitaan asioiden vaikutuksia toisiinsa. Haluamme tarjota kanavan, jonka kautta tieteen tuloksia tuodaan esiin ymmärrettävässä ja helposti luettavassa muodossa.

Tällä sivustolla emme halua ainoastaan vaikuttaa, vaan me haluamme myös vaikuttua! Toivommekin, että julkaisemiamme juttuja kommentoidaan sekä täällä blogimme kommentointikentissä ja Twitterissä. Toivomme, että saamme kuulla lukijoidemme näkemyksiä, kokemuksia, ideoita ja ajatuksia, joista me voimme vaikuttua.

Tervetuloa vaikuttamaan ja vaikuttumaan yhdessä meidän kanssamme!

Vaikutuksessa-median päätoimittajat & toimitus

Vaikutuksessa-mediaa ylläpitää Suomen Sosiaalipsykologit ry.

Vaikutuksessa-media on Kulttuuri-, mielipide- ja tiedelehtien liitto Kultti ry:n jäsen, ja meidät löytää myös Kulttikiskasta.

Media sitoutuu Journalistin ohjeisiin sekä sananvapauden ja riippumattoman journalismin periaatteisiin.