Tutkimus

Tällä sivulla yhdistys haluaa edistää sosiaalipsykologian tieteellisten saavutusten leviämistä kokoamalla listauksen kaikista Suomessa julkaistuista sosiaalipsykologian alan väitöskirjoista yhteen paikkaan.

Kohdassa Väitöskirjat pääset selaamaan Suomessa julkaistuja väitöskirjoja. Kustakin väitöskirjasta löytyvät vähintään julkaisu- ja nimiketiedot, useimmista myös abstraktit sekä linkki sähköiseen julkaisuun, mikäli sellainen on olemassa. Muutamista väitöskirjoista on mahdollista lukea väitöskirjan tekijän aiheesta kirjoittama artikkeli siinä tapauksessa, että sellainen on Sosiaalipsykologi-lehdessä ilmestynyt. Ilmoitathan aktiivisesti julkaistuista väitöskirjoista tämän sivun ylläpitäjälle, niin päivitämme listausta!

Väitöskirjojen lisäksi ohessa on linkkejä joihinkin tieteenalamme suurimpiin julkaisusarjoihin. Listassa on huomioitu sekä viittauksiin perustuvissa rankingeissä korkealle sijoittuvat julkaisusarjat sekä joitakin suomalaisen tutkimuslinjan kannalta keskeisiä ja kansainvälisesti arvostettuja julkaisusarjoja.

 

Tieteenalamme arvostettuja julkaisusarjoja:

 

Advances in Experimental Social Psychology

Journal of Personality and Social Psychology

Research on Language and Social Interaction

British Journal of Social Psychology

Discourse Studies

European Journal of Social Psychology

Personality and Social Psychology Bulletin

Research in Organizational Behavior

Journal of Health and Social Behavior

Journal of Social and Political Psychology

Journal of Language and Social Psychology