Hallitus 2022

Hallitus 2022

Ota yhteyttä hallitukseen: info@sosiaalipsykologit.fi

Jäsenet

Kuva: Marie von Bell

Milla Hallikas, puheenjohtaja ja sidosryhmävastaava. Tehtäväni on yrittää olla perillä sekä kaikesta hallituksen toiminnasta että vähän muidenkin tahojen puuhista, joten luultavasti minulla on vuoden aikana monta rautaa tulessa ja useampi punainen lanka solmussa.

Kuva: Marie von Bell

Julia Takala, varapuheenjohtaja ja edunvalvontavastaava. Tehtävänäni on tukea puheenjohtajaamme Millaa hallituksen toiminnan koordinoinnissa sekä edistää sosiaalipsykologien edunvalvontaa.

Kuva: Marie von Bell

Helenor Ojapõld, sihteeri ja Vaikutuksessa median päätoimittaja. Eli pähkinänkuoressa kirjoitan pöytäkirjoja, editoin artikkeleita, vastaan mediatiedusteluihin ja rustailen somepäivityksiä.

Kuva: Marie von Bell

Aku von Bell, rahastonhoitaja, jäsen- ja tietoturvavastaava. Tehtävissäni yritän kanavoida Verohallinnon Epic Tax Guyta, mutta todennäköisesti tulen näyttäytymään vain perinteisenä verokarhuna.

Hilla Niemi, edunvalvonta- ja viestintävastaava. Olen innoissani, että pääsen ajamaan meidän alan asiaa, ja yhdessä kehittämään sosiaalipsykologeille parempaa tulevaisuutta.

Kuva: Aku Jaakkola

Hanna Myllyniemi, edunvalvontavastaava. Hallitukseen minut johti erityisesti halu edistää ja turvata sosiaalipsykologien kelpoisuutta ihmistyön ammattilaisina, kuten psykoterapeutteina ja koulukuraattoreina.

Kuva: Aku Jaakkola

Jenni Jaakkola, Vaikutuksessa-median päätoimittaja. Tarkoituksena on tänä vuonna kehittää verkkomediaa palvelemaan paremmin sosiaalipsykologien tiedonjanoa sekä tehdä sosiaalipsykologiaa tunnetuksi myös muille.

Antti Karjunen, mentorointi- ja tapahtumavastaava. Sosiaalipsykologien ammatillisen kehittymisen edistäminen on minulle tärkeää, joten olen innolla mukana mentorointiohjelman ohjaksissa!

Mariel Krogerus, Vaikutuksessa-median päätoimittaja ja tapahtumavastaava. Tehtäviini kuuluu siis etsiä ja löytää kiinnostavia sosiaalipsykologisia aiheita, ilmiöitä ja ihmisiä, joita nostaa esiin verkkomedian, somen tai inspiroivien tapahtumien kautta.

Priska

Priska Niemi-Sampan, varajäsen ja mentorointiohjelmasta 2021-2022 vastaava. Tehtävänäni on koordinoida vuonna 2021 aloitettu mentorointiohjelma loppuun. Toimin siis yhteyshenkilönä mentorointiin liittyen! Tänä vuonna vietän kolmatta hallitusvuotta Suomen sosiaalipsykologit ry:ssä muuten varajäsenenä, eli olen hallituksen käytettävissä aina, kun apukäsiä tarvitaan.