Lehti

Kaksi kertaa vuodessa ilmestyvä Sosiaalipsykologi-lehti on ainoa sosiaalipsykologiaan erikoistunut lehti Suomessa. Lehden painos on n. 500-600 kappaletta. Lehti jaetaan jäsenetuna yhdistyksen jäsenille sekä toimitetaan n. 50 kirjastoon ympäri maan. Lisäksi syksyn lehti on jaossa Sosiaalipsykologian päivillä ja juuri opiskelunsa aloittaneille tarjotaan mahdollisuus tilata näytenumero veloituksetta. Lehti julkaistaan myös näköispainoksena yhdistyksen nettisivuilla, missä se tavoittaa myös suuren yleisön edustajia.

Sosiaalipsykologi-lehteä, joka sisältää mm. tiedejuttuja, sosiaalipsykologien työuraa valottavia henkilöhaastatteluja, ajankohtaisartikkeleita sekä keveämpää, sosiaalipsykologisin silmin kirjoitettua materiaalia, kuten kolumneja. Yhdistyksen jäsenet saavat uusimman lehden jäsenetuna painetussa muodossa postissa kotiin.

Olemme verkossa halunneet tuoda Sosiaalipsykologi-lehden myös muiden kuin yhdistyksen jäsenten saataville. Sosiaalipsykologi-lehti on myös luettavissa Kansalliskirjastossa. Valitettavasti tällä hetkellä lehteä ei ole mahdollista tilata kuulumatta yhdistykseen.

Tällä sivulla pääset lukemaan yhdistyksen julkaiseman lehden näköispainosta. Saatavilla ovat lehden kaikki numerot vuodesta 2009 lähtien lukuunottamatta uusinta numeroa. Uusimmasta numerosta sekä ennen vuotta 2009 ilmestyneistä lehdistä on tarjolla kansikuvat ja sisällysluettelot. Myös uusimmasta lehdestä on verkossa saatavilla vain kansi ja sisällysluettelo.